Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A megmosott burgonyát sós vízben megfőzzük, ha kihűlt meghámozzuk és fél centis karikákra szeleteljük. A mellfilét keskeny csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, összeforgatjuk a zúzott fokhagymával,és 3dkg forró vajban pirosra sütjük.A koktélparadicsomokat félbevágjuk, a tejszínt elkeverjük a krémsajttal, sózzuk, borsozzuk és belekeverjük a felaprított petrezselyemzöldet.Egy tepsit kikenünk vajjal belerakjuk a burgonya harmadát,rárakjuk a csirkemell felét a paradicsom felét és meglocsoljuk a sajtos tejszín felével.így rétegezzük tovább. A tetejére burgonya és paradicsom kerül és az öntet másik fele.40 perc alatt pirosra sütjük ,és forrón tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Elkészíthető új és régi burgonyából is.Bármilyen salátát kínálhatunk melléje. Laktató.
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
ibicimama
2012.06.13 22:26
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
megmosott burgonyát, mellfilét keskeny, zúzott fokhagymával, tejszínt elkeverjük, tepsit kikenünk, burgonya harmadát, csirkemell felét, paradicsom felét, sajtos tejszín, tetejére burgonya, öntet másik, koktélparadicsom, összeforgatjuk, csirkemellfilé, fokhagymával, petrezselyem, belekeverjük, Elkészíthető, meglocsoljuk, kínálhatunk, szeleteljük, burgonyából, felaprított, félbevágjuk, meghámozzuk, Csirkehúsos, krémsajttal, belerakjuk, csirkemell, paradicsom, rétegezzük, paradicsom, elkeverjük, mellfilét, fokhagyma, borsozzuk, borsozzuk, 80dkg burgonya, 40dkg csirkemellfilé, 5dkg, 25dkg koktélparadicsom, 20dkg natúr krémsajt, 1csokor petrezselyem, bors, tejszín, gerezd fokhagyma,
|
|
|
|
|